Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Autumn Sale του GOG, θα προσφερθούν τέσσερα δωρεάν παιχνίδια

*
Ξεκίνησε το Autumn Sale του GOG, το οποίο θα τρέξει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της CD Projekt η λίστα των εκπτώσεων περιλαμβάνει πάνω από 4.000 παιχνίδια, σε τιμές μειωμένες έως και 90%.

Ανάμεσα στα “bestsellers” περιλαμβάνονται τα: Baldur’s Gate: Enhanced Edition (-75%), Baldur’s Gate II: Enhanced Edition (-75%), The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition (-70%), Disco Elysium – The Final Cut (-75%) και Horizon Zero Dawn Complete Edition (-67%).


Στο πλαίσιο της της τρέχουσας εκπτωτικής περιόδου, το GOG σκοπεύει να προσφέρει δωρεάν τέσσερα παιχνίδι. Η αρχή γίνεται με το Hero of the Kingdom II, που μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας ως τις 31 Αυγούστου 2023. Μοναδική προϋπόθεση για να το κάνετε δικό σας είναι να αποδεχτείτε τη λήψη διαφημιστικού υλικού από το GOG.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*